Jazztrack op Festivals

De band JazzTrack is origineel. Het is Jazz in een nieuw jasje. Mensen blijven staan luisteren bij ons omdat het net even anders is dan het zoveelste rockbandje. We spelen eigen repertoire, de standards en bekende popliedjes in een verrassende jazzuitvoering. Jazztrack kan groot op hoofdpodia, maar ook klein en intiem. Wij staan op diverse festivals in het hele land. Je kunt ons boeken voor 1000 man op een veld, maar ook voor 50 man in een circustent.

Check ook de video’s hieronder. Ze geven een goed beeld van wat jazz allemaal kan zijn voor Jazztrack. Wil je meer weten? Kijk op de homepage of de perskit. Voor informatie en contact kijk je hier.

 

Jazz is meer. Met Latin kun je niet stil staan! Kijk alle videos

Nostalgie in een modern jasje. Kijk alle videos

Waarom Lola Lola heet. Kijk alle videos

Een greep uit onze ervaringen:

  •  ‘JazzTrack speelde op het Lanterfanterfestival, aan het water met je cocktail, dan wil je toch Jazz horen’ – Jasmijn (organisatie Lanterfanterfestival)
  • JazzTrack speelde meerdere keren op Zutphens “Jazz & so”: ‘Leuk, jullie spelen Tom Waits. Eens een ander geluid op het festival’ – Jazz & So
  • ‘Jullie zijn super op elkaar ingespeeld, en spelen een verrassend repertoire, we zien jullie graag terug!’ – Appelparade