Videos

JazzTrack is de studio ingedoken en heeft een aantal stukken met hoge kwaliteit opgenomen. JazzTrack is meer dan een jazzband: jazz, latin, pop en soul, maar ook een blues van Tom Waits. JazzTrack is hip, alternatief en sfeervol. 
Wij denken dat de demo’s hier een goed beeld van geeft. Je kunt de muziek ook als mp3 downloaden op onze elektronische perskit pagina. Wil je toch meer weten? Check dan onze beschrijving van het repertoire.

De alom klassieke “My Funny Valentine” van Rodgers & Hart in een nieuw jasje. Voor de echte jazzliefhebber: ja, de baslijn is geïnspireerd op Tutu van Marcus Miller (bekend van het gelijknamige album van Miles Davis). De video laat u teruggaan in de sfeer van de 50er jaren. Luister, kijk en geniet!

De jazz standard Song for my Father van Horace Silver is een bossa nova van oorsprong. Jazztrack zet de song liever in een Cubaanse sfeer. De videoclip laat dit duidelijk ook zien. Dit is Jazztrack ten top: swingen en plezier. Mooie songs en arrangementen, maar altijd met een knipoog. 
Deze jazz standard van Richard Adler and Jerry Ross is een speciale voor Merel en Mans. Ze hebben hun dochtertje Lola naar deze song genoemd. Het was dus duidelijk dat dit een demo en clip moest worden. De versie is geïnspireerd op de versie van Sarah Vaughan. Ondanks dat ze het arrangement behoorlijk trouw zijn gebleven, hoor je toch onmiddellijk JazzTrack er doorheen.
Wie bekend is met het mafia-genre, zal deze song direct herkennen. Begonnen als een verzoekje (ja, verzoekjes kan altijd) voor een Italiaans feest. De video is opgenomen op een geweldige bruiloft op eiland ’t Kluut bij Biddinghuizen. De ontspannen sfeer is echt te voelen. Zo wil toch iedereen zijn bruiloft?