Repertoir

Repertoire

Het repertoire van Jazztrack is divers. Een jazz-klassieker in een eigentijds jasje, een bekende popsong in jazz- of latin uitvoering, en daarnaast eigen nummers en arrangementen. Latin, jazz en fusion komen voorbij, maar altijd toegankelijk en aanstekelijk, ook voor mensen die zeggen niet van jazz te houden. Jazz track heeft strakke, swingende arrangementen, afgewisseld met avontuurlijke stukken waarbinnen nog meer ruimte is voor improvisatie. Een leuke mix van verrassing en herkenning.

We spelen popsongs op z’n Jazztracks. Denk aan Superstition van Stevie Wonder, Come Together van The Beatles, Seven Nation Army van The White Stripes en Sunny van Bobby Hebb (bekend van Bony M).
We spelen latin, zoals Song for my Father van Horace Silver, maar dan wel in Cubaanse stijl, Get out of my Way van Joe Torres en Mas que Nada van Jorge Ben of Wave van Jobim.
We spelen jazz traditoinals, zoals My Funny Valentine van Rodgers en Hart, maar dan in een funky versie. Maar ook Syeeda’s Song Flute van John Coltrane en vele andere.
Daarnaast spelen we ook nummers van Tom Waits. Tja, welke stijl valt dat onder? Of Red Clay, een jazzrock nummer van Freddie Hubbard. Maar er is ook tijd en aandacht voor een mooie ballad, zoals In a Sentimental Mood van Duke Ellington.
Onze eigen nummers zijn al even divers in stijl. Merel heeft zelf een protest song geschreven.

Check vooral onze video’s, deze geven een goed beeld van het repertoire. Uiteindelijk gaat het erom hoe het klinkt! Maar nog beter: we komen graag voor je spelen, dan ervaar je het uit eerste hand!