Elektronishe Perskit (EPK)

De band JazzTrack heeft een professionele publiciteits-perskit. Download hier al het materiaal wat je nodig hebt voor publiciteit. Tekst, foto’s, muziek en clips.

Over Jazztrack

Een feest geven doe je niet zomaar. Je wilt iets bijzonders. Met de band JazzTrack wordt je feest onvergetelijk!

Waarom? Wij vinden dat een optreden echt een ervaring moet zijn. Dat doen we door het voor onszelf een avontuur te maken. Maar wel op zo’n manier dat het overslaat op jou. Dan wordt het voor iedereen een beleving.

JazzTrack maakt jazz toegankelijk zonder in clichés te vervallen, of juist door ze bewust op te zoeken. Zonder het experiment te verliezen. Wij maken een reis, maar mèt het publiek!

Een jazz-klassieker in een eigentijds jasje; een bekende popsong in jazz- of latin uitvoering; en daarnaast eigen nummers en eigen arrangementen; latin, jazz en fusion komen voorbij, maar altijd toegankelijk en aanstekelijk, ook voor mensen die zeggen niet van jazz te houden. Jazz track heeft strakke, swingende arrangementen, afgewisseld met avontuurlijke stukken waarbinnen nog meer ruimte is voor improvisatie. Een leuke mix van verrassing en herkenning.

JazzTrack is origineel. Het is Jazz in een nieuw jasje. Mensen blijven staan luisteren omdat het net even anders is dan het zoveelste rockbandje. Jazztrack kan groot op hoofdpodia, maar ook klein en intiem. Wij staan op diverse festivals in het hele land. Voor 1000 man op een veld, maar ook voor 50 man in een circustent.

 

Visuals & audio

Jazztracks heeft 3 demo’s met videoclip. Zie rechts (of onder op mobiel) voor een preview. Je kunt deze clips hier sharen:

Voor audio-only kun je een zip downloaden onder “Downloads”.

Foto’s

Jazztrack heeft professionele foto’s voor uw publiciteit. We hebben staande en liggende foto’s. Zie rechts (of onder op mobiel) voor een preview. Je kunt op de foto’s klikken om ze groter te zien. Downloaden van deze foto’s (2000px), geschikt voor online, kan in dit lijstje:

Voor high-res (drukwerk) kunt je onder “downloaden” een zip downloaden.
Foto’s Nike Martens nikemartens.nl

 

Downloads

Download alle foto’s in high-res (69Mb): zip

Download alle muziek mp3: zip

Download tekst: rtf